Prezentare

 
 

Grădiniţa ABCDino este situată în Piaţa Alba Iulia, într-o casă cu două corpuri, unul dedicat grădiniţei (copii de la 3 la 6 ani) iar celălalt grupelor mini (de la 1 an şi 6 luni la 3 ani) , cu o curte spaţioasă, dotată cu jucării de exterior şi pavată cu dale cauciucate pentru că încercăm să asigurăm securitatea pe perioada jocului în aer liber.

Grădiniţa are 5 săli de curs, o sală de mese şi 4 grupuri sanitare.

Echipa care se ocupă de cei mici este formată din 5 educatoare, titulare pe post şi calificate, împreună cu 2 ingrijitoare, asistent medical şi medic pediatru care ne vizitează periodic.

Alături de noi, pentru a ne ajuta să inţelegem universul aparte al fiecărui copil, cu bucuriile, supărările sau manifestările specifice, este psihologul instituţiei, cu o experienţă de peste 12 ani în activităţi cu copiii de vârsta preşcolară.

Mesele sunt pregătite cu drag, în fiecare zi, de firma de catering Sanafood care apelează la sfaturile unui nutriţionist astfel încât meniurile să fie echilibrate şi în acord cu nevoile copiilor, pentru a creşte sănătoşi. Meniurile propuse sunt periodic supuse anchetelor alimentare conform cerinţelor Direcţiei de Sănătate Publică. Şi astfel învăţăm că e bine să mâncăm şi legume şi fructe ...şi prăjituri făcute în casă.

Iar din când în cand, ne suflecăm mânecile şi trecem şi noi la bucătărit şi facem salate de legume, salate de fructe sau punem muraturi să avem pe iarna... Şi astfel demonstrăm că aşa mici cum suntem putem face multe....doar să fim un pic ajutaţi.

Viziune

Unitatea Abcdino reprezintă o instituţie de învăţământ preșcolar, concepută în temeiul legislaţiei actuale privind statutul, dezvoltarea şi promovarea educaţiei în România. Instituţia îşi desfăşoară activitatea având în vedere programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Misiune

Specificul instituției ABCDino este dat de abordarea holistică a copilului; relația educație – îngrijire – sănătate stă la baza demersului nostru educativ.

Contact
 
Str. Chiparosului, nr. 31, Sector 3, Bucureşti
021.323.10.70
0725.92.96.16
0745.39.77.39
Copyright 2015 Grădinița ABCDino